У Харкові дітлахи зможуть один день попрацювати у ПриватБанку

28.09.2017 09:20 Суспільство
В останній день вересня у Харкові в парку ім. Горького розгортається імпровізоване Місто Професій.

Міжнародний діловий журнал Community Business Magazine ініціював проведення профорієнтаційного інтерактивного дитячого заходу Місто Професій."Місто Професій" - це національний проект, мета якого ознайомити дітлахів із різноманітними спеціальностями та надати можливість дітям спробувати себе у різних професіях.

В останній день вересня у Харкові в парку ім. Горького розгортається імпровізоване Місто Професій. На вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених спеціальностей. За бажанням всі мають можливість «влаштуватися на роботу». Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузей діти приступають до "роботи". Сумлінні «працівники» отримують заробітну плату, яку мають можливість витратити в крамниці солодощів та подарунків, розташованій на території парку.

Серед локацій, які представлятимуть більше десятка професій, буде і майданчик ПриватБанку. Там маленькі відвідувачі зможуть по-справжньому зануритися у банківські професії: касира, менеджера з обслуговування клієнтів, інкасатора. Діти від 6 до 17 років тут зможуть оформити справжню Картку Юніора або записатися на навчальні події від ЮніорБанку. Всі вони під час свята гарантовано отримають чудові призи від наших партнерів – компанії Mastercard. Для оформлення Картки Юніора не забудьте взяти з собою документи - свідоцтво про народження дитини, для дітей старше 14 років – додатково ідентифікаційний податковий номер.

Чекаємо на вас 30 вересня з 12:00 до 15:00 у парку ім. Горького. Вхід дорослим тільки у супроводі дітей!

Автор: Администратор сайта