У Харкові повинен з'явитися Фонтан Дружби - Олександр Фельдман

19.11.2015 08:40 Суспільство
Припинити політичні спекуляції на темі знесеного в центрі Харкова пам'ятника Леніну закликав народний депутат України, співголова політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман.

«Необхідно сісти за стіл переговорів і припинити спекуляції на таких важливих для харків'ян темах, як пам'ятник Леніну», - заявив Олександр Фельдман.

На думку народного депутата, логічним рішенням була б поява на площі Свободи Фонтану Дружби. «Перша столиця вже давно вважається містом фонтанів, чому б не зважити на це і не створити на центральній площі ще одну гордість - Фонтан Дружби», - говорить Олександр Фельдман. Політик акцентує, що символ на головній площі повинен об'єднувати, а не роз'єднувати людей.

«Харків повинен повернути звання європейської столиці, а площа Свободи знову стати гордістю і улюбленим місцем мешканців та гостей міста, де панує мир і спокій», - говорить Олександр Фельдман.

Що стосується перейменувань районів та вулиць міста, політик зазначив, що, на його думку, назви повинні бути неконфліктними і відображати цінності харків'ян. «Якщо якась назва викликає різке неприйняття у населення, якщо через це збираються мітинги, - необхідно шукати консенсус, - сказав Олександр Фельдман. - Назви вулиць і районів повинні нести мир, толерантність і взаєморозуміння, а не викликати суперечності».

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта