У Харкові прощаються з жертвами теракту біля Палацу спорту (ФОТО)

25.02.2015 10:43 Суспільство
фото ГУ МВСУ у Харк. обл. та соцмереж фото ГУ МВСУ у Харк. обл. та соцмереж
У Харкові ховають жертв теракту від 22 лютого. Вчора ховали міліціонера Вадима Рибальченка, сьогодні - активіста Євромайдану Ігоря Толмачова.

Прощальна панахида за загиблим правоохоронцем відбулась 24 лютого в Палаці культури міліції. 

22 лютого 2015 року Вадим Рибальченко разом з іншими працівниками Первомайського райвідділу поїхав здійснювати охорону громадського порядку біля Палацу спорту. В результаті вибуху життя 37-річного правоохоронця обірвалося.


17 років свого життя присвятив роботі в міліції оперуповноважений сектору кримінальної міліції Первомайського РВ підполковник міліції Вадим Миколайович Рибальченко.
Більше 10 років він працював у Лозівському МРВ, пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника кримінальної міліції. У 2011 році Вадим Миколайович прийшов працювати до Первомайського райвідділу. 

Також сьогодні у центрі Харкова біля пам'ятника Шевченку влаштували прощання з Ігорем Толмачовим — активістом Євромайдану, який загинув внаслідок теракту 22 лютого.

Напередодні Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив Ігоря Толмачова орденом "За мужність" ІІІ ступеня.


Нагадаємо, 23 лютого у лікарні помер 15-річний хлопець, який постраждав під час вибуху. 24 лютого в лікарні від жахливих травм помер ще один постраждалий внаслідок терористичного акту — 18-річний студент Харківської Академії міського господарства Микола Мельничук.

Співробітники Служби безпеки України затримали чотирьох підозрюваних в організації вибуху під час проукраїнської ходи в Харкові.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта