У Харкові розкажуть, як правильно отримувати гранти

26.09.2017 10:10 Суспільство
Методологічний семінар, присвячений особливостям оформлення заявок на гранти громадської платформи «Всеукраїнське об'єднання «Народні ініціативи», пройде 28 вересня в Медіа-центрі «Время» (Харків, вул. Сумська, 72). Початок заходу о 14.00.

«Ми закликаємо однодумців приєднуватись до створення нової платформи для розвитку демократії і громадянського суспільства, об'єднаних з громадянською журналістикою. Саме для них і організований цей семінар, — зазначає народний депутат України Олександр Фельдман. — Взяти участь у заході можуть всі ініціативні люди — волонтери, правознавці, представники ЗМІ, громадських організацій, фондів, ОСМД, територіальних громад, інших об'єднань громадян. На щастя, в Харкові чимало тих, хто знає, що і як потрібно зробити для рідного міста і країни, а також готові витрачати на це час, використовувати свій досвід і знання. Саме їм ми хочемо допомогти отримати фінансування для реалізації їх ініціатив».

Організатори відзначають, що фінансування проектів в рамках «Народних ініціатив» буде здійснюватися на грантовій основі з обов'язковою процедурою відкритого конкурсу. Перший транш вже виділено Міжнародним благодійним фондом «Фонд Олександра Фельдмана».

«Як правильно оформити заявку, підготувати необхідні документи для отримання гранту «Народних ініціатив» та пройти процедуру відкритого конкурсу — ми розповімо на нашому першому методологічному семінарі», — повідомив координатор «Всеукраїнського об'єднання «Народні ініціативи» Сергій Бурлаков.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта