У Харкові викрили підпільників (ФОТО)

17.08.2015 06:04 Суспільство
Фото: mvs.gov.ua Фото: mvs.gov.ua
Співробітники Управління протидії злочинам у сфері економіки обласного ГУМВС спільно з працівниками Московського районного відділу міліції вилучили з салону 16 гральних автоматів.

Даний заклад правоохоронці виявили під час відпрацювання території району. Гральні послуги надавалися усім бажаючим у звичайному кіоску, який нічим не відрізнявся від інших МАФів та не мав ніяких спеціальних вивісок.

На момент перевірки у залі знаходилися 35-річний адміністратор та кілька відвідувачів. Під час огляду приміщення вилучено 16 одиниць грального обладнання та документація.

Слідчим факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, що карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання - повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області. 

Вилучені автомати направлені для проведення відповідних експертиз. Зараз працівниками міліції встановлюється організатор незаконного бізнесу.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта