У Новий рік — з новими знаннями! Знижки на всі курси WebPromoExperts

Promo
21.12.2017 14:19 Суспільство
Без чого неможливий Новий рік? Без мандарин або олів'є? Без новорічних знижок!

Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts дарує 30 % знижки на всі курси по інтернет-маркетингу *. Якщо ви давно хотіли поліпшити свої навички в інтернет-маркетингу, SEO-просуванні, SMM або веб-аналітиці, саме час це зробити! Реєструйтеся на курси і ви не витратите час на пошук матеріалів в Інтернеті, читання застарілих статей та тестування сумнівних гіпотез. Курси дадуть вам фундамент, основу і розуміння інструментів просування та рішення ваших завдань в інтернеті.

Академія WebPromoExperts підготувала масу програм по інтернет-маркетингу, серед яких відповідну собі зможуть знайти як новачок, так і досвідчений фахівець. Навчатися можна в будь-якому зручному для вас місці, тому що навчання проходить як і онлайн, так і безпосередньо в Києві.

Початківців-фахівців зацікавитть курс: Інтернет-маркетинг старт, який дасть базу знань, познайомить з принципами просування, навчить азам використання інструментів інтернет-маркетингу (веб-аналітика, контекстна реклама, SEO-просування, SMM і Email-маркетинг). Ці навички допоможуть вам керувати підрядниками, робити свої перші кроки в інтернет-просуванні і аналізувати ефективність виконаної роботи.

Для тих, хто вже зробив свої перші кроки у вивченні інтернет-маркетингу, є маса поглиблених курсів по кожному з інструментів просування в інтернеті: SEO, SMM, Google AdWords, веб-аналітика, email-маркетинг і багато інших. Вони дозволять поглибити ваші знання, систематизувати їх, отримати зворотний зв'язок і досвід лекторів, які не один рік ведуть безліч проектів в Інтернеті. Підібрати курс можна тут.

Крім цього, є авторські курси відомих фахівців на ринку, які поділяться з вами особистим досвідом, лайфхак і кейсами роботи. Найголовніше, що весь час навчання ви працюєте під чуйним керівництвом фахівця.

Найближчі авторські курси:

5 лютого - Антон Воронюк і Олександр Власов "Комплексний інтернет-маркетинг для В2В".

12 лютого - Сергій Кошкаров з курсом "SEO Pro".

20 лютого - курс Євгенія Мокіна "Таргетовану рекламу в Facebook"

Почніть новий рік - з новими знаннями! Досягніть поставлених цілей і розв'язуйте завдання в новому році з WebPromoExperts. Подивитися всі навчальні програми можна на сайті.

Вибрати свій курс

* Знижка діє на всі курси, крім авторських.