У новій школі у Пісочині школярі можуть платити за харчування картками ПриватБанку

05.09.2017 14:45 Пісочин
На День знань у Песочині у новому мікрорайоні відкрили найсучаснішу школу «Мобіль». У заході взяв участь Президент України, керівники міністерства та обласної держадміністрації. «Сьогодні ми відкриваємо школу, на яку всі чекали багато років.

«Ця школа була побудована «з нуля» в надзвичайно швидкі терміни. І ця школа, яка претендує на звання найкращої в Україні, відкривається не в Києві й навіть не в Харкові, а в селищі Пісочин, де існувала надзвичайна потреба в учбовому закладі. Адже освіта - це ключ України в майбутнє, ключ до успіху. А нові технології дозволять нам формувати нових українців», - зазначив Петро Порошенко.

В школу «Мобіль» у Пісочині вперше пішли близько 600 дітей. 5 перших класів школи заповнено на 100%.

Школа енергоефективна. Окрім утеплення, тут унікальна система опалення. У початкових класах встановлені відеокамери. Є комп’ютерні класи, 2 лінгафонні кабінети, інтерактивні дошки. Проектори та екрани встановлені в актовій залі та бібліотеці. Є зона відпочинку для дітей - інтелект-зона, встановлені шахові столи тощо.

Інноваційність школи проявилася і у співробітництві з ПриватБанком. Фінансова установа, за бажанням учнів і їх батьків, видала картки ЮНІОРА, а також встановила термінал у їдальні школи. Розрахуватися за обід тут можна швидко та зручно.

«Організація здорового, збалансованого харчування є пріоритетним у навчальних закладах, - розповідає керівник напрямку “ЮніорБанк” ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. - Розраховуючись картками у їдальні, школярі отримують повноцінні гарячі обіди і не витрачають гроші на чіпси та сухарики. Діти розраховуються карткою, а батьки одразу отримують SMS-повідомлення про те, скільки і де дитина витратила. Крім того, зводиться до мінімуму будь-який грошовий обіг у школі. Іншою перевагою пластику перед живими грошима є те, що навіть якщо вона загубиться або її вкрадуть, стороння людина не зможе нею скористатися».

Картка Юніора прив'язана до картки одного з батьків. Скільки буде не ній коштів, вирішують дорослі. Вони ж можуть встановити розмір, або взагалі відмовитися від кредитного ліміту. Повний контроль за витратами унеможливлює борги та штрафи. Адже можна встановити ліміт щоденних витрат. Для поповнення балансу дитячої картки батькам не потрібно приходити у відділення банку або шукати банкомат. Кошти дитині можна щоразу переводити з власної картки ПриватБанку чи просто встановити послугу регулярного поповнення через Приват24.

«За допомогою цієї картки також можна буде контролювати відвідування дітьми школи, - продовжує Тетяна Шихова. - Для цього у школі встановили ще один термінал. Дитина проводить карткою по терміналу, що стоїть на вході, а батьки вже знають, що вона у школі. Це підвищить рівень безпеки та відповідальності школярів».

Крім всього, картка ЮНІОРА - це інструмент самодисципліни. Використовуючи її, діти навчаються правильно витрачати кошти, заощаджувати, накопичувати. Для того, щоб робити це грамотно ПриватБанк безкоштовно пропонує спеціальні навчальні програми. Протягом року працює БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях кращі фахівці банку та сертифіковані тренери навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти.

Автор: Администратор сайта