У ПриватБанку можна швидко і просто отримати державну компенсацію з “теплих кредитів”

21.04.2017 08:21 Суспільство
Отримання “теплого кредиту” в ПриватБанку займає всього кілька хвилин.

У Харківській області збільшився попит на “теплі кредити”. Це пов'язано з тим, що держава відновила виплату компенсації витрат за цільовою програмою енергоефективності. До роботи активно долучився новий учасник - державний ПриватБанк.

"Механізм видачі "теплих кредитів” у ПриватБанку принципово відрізняється від технологій наших колег, - розповідає керівник напрямку "Оплата частинами" ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олексій Піунов. - Наші можливості дозволяють повністю обійтися без паперових документів. Але головне, сам кредит для клієнтів ПриватБанку буде безвідсотковим, а з урахуванням державної компенсації - найбільш вигідним ".

Саме сервіс "Оплата частинами" і дає можливість придбати товари без переплат. Після списання першого платежу ПриватБанк сам направить дані про покупку до агентства Держенергоефективності. Якщо товар відповідає вимогам енергоефективності, то клієнт отримає компенсацію від держави на ту ж саму картку, з якої була проведена оплата. “Тепле” кредитування з сервісом “Оплата частинами” розповсюджується на основні групи енергозаощадних товарів, таких як радіатори, облікові лічильники, котли, вікна та двері, а також обладнання та матеріали для проведення робіт з утеплення зовнішніх стін, горищ, підвалів. Державна компенсація на придбання таких товарів складає від 20 % до 35 %.

Отримання “теплого кредиту” в ПриватБанку займає всього кілька хвилин. Цією можливістю можуть скористатися всі клієнти, у яких є кредитна карта ПриватБанку. Для цього достатньо зайти у ПриватМаркет, знайти потрібне обладнання чи матеріали, відзначити ознаку "теплі кредити" і підтвердити оплату за сервісом "Оплата частинами".

"ПриватМаркет - це величезний інтернет-магазин, - продовжує Олексій Піунов. - Там постійно розширюється список партнерів, які працюють за програмою "теплих кредитів”. Наші клієнти можуть обрати будь-який товар за найзручнішою ціною і за прийнятною кількістю платежів ".

Якщо клієнт все ж таки хоче побачити на власні очі товар і придбати його в реальному магазині, він так само це може зробити за сервісом “Оплата частинами”. Заявку на відшкодування вартості товару клієнт може подати дистанційно. Для цього треба зайти у Приват24, далі - перейти до вкладки “Оплата частинами” - “Теплі кредити”.

 

Там у формі заповнити наступні поля:
- адреса встановлення обладнання;

- наявність субсидії у клієнта.
Прикріпити рахунок-фактуру від магазину, що реалізував товар за сервісом «Оплата частинами», і натиснути кнопку «Продовжити».

Заявку на відшкодування до агентства знову направить ПриватБанк.

Наявність субсидії надає право на збільшений відсоток державної компенсації.

“Ми потурбувалися і про тих клієнтів, які з опаскою відносяться до комп'ютерних технологій, - розповідає Олексій Піунов. - Перш за все, це літні люди, яких ми запрошуємо до наших відділень. Фахівці ПриватБанку їм пояснять всі нюанси отримання “теплих кредитів”, а при наявності рахунку-фактури самі заповнять форму на отримання державної компенсації”.

З початку роботи програми мешканці Харківської області вже отримали у ПриватБанку “теплі кредити” на купівлю енергозаощадних вікон, твердопаливних котлів тощо. Нагадаємо, у ПриватБанку клієнти мають змогу оформити “теплий кредит” строком до 24 місяців без будь-яких переплат та з компенсацією витрат. Максимальна сума позики становить 50 тис. грн.

Автор: Администратор сайта