У ПриватБанку навчать без черг купувати електронні квитки

Promo
14.06.2018 10:33 Суспільство
Фото: life Фото: life
Цього літа залізницями України курсуватимуть 23 літні поїзди. Традиційно найпопулярнішим напрямком залишається узбережжя Чорного та Азовського морів, куди й прямуватиме переважна кількість відпочивальників.

Зокрема, 8 поїздів призначено до Одеси, 5 – до Херсона, по 3 – до Генічеська та Бердянська. Також залізничники збільшили періодичність курсування популярних графікових поїздів. Зручно спланувати відпустку можуть і мешканці Харківської області.

Так через обласний центр курсуватимуть 5 додаткових потягів. Перелік літніх поїздів:

№ 212/211 Новоолексіївка – Харків курсуватиме щоденно з 2 червня по 22 вересня;
№ 265 Харків - Херсон курсуватиме по непарних датах з 1 червня по 9 вересня;
№ 261/262 Харків – Бердянськ курсуватиме з 10 червня по 14 вересня по парних датах;
№271/272 Харків – Одеса курсуватиме з 8 червня по 19 вересня по непарних датах;

Збільшення періодичності курсування графікових поїздів:

№ 8/7 Одеса – Харків курсуватиме щодня з червня.

Попередній продаж квитків вже відкрито. Інформацію про наявність вільних місць у поїздах, вартість проїзду, час відправлення можна переглянути в будь-який час за допомогою сервісу Приват24 (веб та мобільні версії) чи на сайті bilet.pb.ua. Придбати квитки на всі поїзди, не витрачаючи нерви та час, можна кількома способами за допомогою сервісів ПриватБанку.

У клієнтів банку є можливість купити електронний квиток у всіх відділеннях банку, а так само в терміналах самообслуговування. А ще простіше, не виходячи з дому, - через комп'ютер або у мобільному додатку Приват24, на сайті bilet.pb.ua чи за телефоном 3700. Розрахуватися за квиток можна готівкою або безготівковими коштами з будь-якої картки ПриватБанку, в залежності від способу покупки. На електронні квітки поширюються учнівські та студентські пільги.
«Якщо клієнти почувають себе невпевнено у роботі з комп'ютером чи з додатком Приват24, наші співробітники завжди прийдуть на допомогу, – розповідає керівник бізнесу платежів і переказів ГРУ ПриватБанку у Харківській області Олег Дробицький. – Банк розробив спеціальну навчальну програму. У будь-якому відділенні співробітники за кілька хвилин покажуть, як купити квиток. Більше того, клієнт під наглядом фахівця зможе придбати тестовий квиток за одну копійку, а у подальшому вже самостійно купувати квитки на потяг, літак чи автобус».

Лише у травні 2018-го року у ПриватБанку Харківської області клієнти здійснили 2 365 тестових транзакцій. І цього ж місяця ці ж клієнти вже самостійно у Приват24 придбали 1 230 реальних залізничних квитків. Загалом же у травні в ПриватБанку Харківської області клієнти купили 63 583 квитки. За цей же період минулого року було на 30% менше - 48 230 шт.