У Харкові ПриватБанк влаштував для хворих дітлахів «Звичайне диво»

Promo
08.01.2019 15:00 Суспільство
Вранці 1 січня до пацієнтів Харківської обласної дитячої лікарні завітали Дід Мороз зі Снігуркою та Смурфіки. 300 новорічних подарунків привезли вони у великих яскравих мішках. Для багатьох маленьких пацієнтів це було справжнє диво.

Свято вдалося, адже до важкохворих діток, що перебували у новорічну ніч в обласних лікарнях України, теж приходили Дід Мороз та Снігурка із подарунками. Хтось чекав на них, а хтось був здивований, проте і діти, і батьки дуже зраділи нашому з вами привітанню. Це вдалося зробити завдяки клієнтам та співробітникам ПриватБанку.

Нагадаємо, що наприкінці листопада розпочалася акція ПриватБанку та Mastercard "Звичайне диво", в якій взяли участь більше 71 тисячі українців. Під час дії акції клієнти просто робили звичайні покупки із карток ПриватБанку та перераховували ще одну гривню після кожної транзакції на допомогу важкохворим дітям. Так нам вдалося зібрати більше мільйона гривень.

— Всього одна гривня з кожної покупки дорівнює тисячам щасливих дитячих очей та посмішок. Як на мене, такий курс конвертації дуже вигідний, — розповідає керівник благодійних проектів ПриватБанку Анна Павлова. — Ми вдячні кожному, хто взяв участь у новорічному диві. Для вас рік почався з дива, із доброї справи. Емоції дітей та їх батьків не передати словами.

Але ще більш небайдужі громадяни, яким однієї гривні на допомогу малюкам здалося малувато, просто робили внески до благодійного Фонду “Допомагати просто!”.

Всі зібрані кошти будуть направлені на закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень. Але частину коштів спрямували на новорічні подарунки тим, хто за збігом обставин у святкові дні залишився на лікарняних ліжках.

— В рамках програми "Звичайне диво" ПриватБанк перерахував майже 2,6 млн грн для придбання медичного обладнання для всіх дитячих обласних лікарень України, — розповідає керівник напрямку з впровадження послуг бюджетним організаціям ГРУ ПриватБанку у Харківській області Сергій Колпаков. — І це ще не всі подарунки від нас. Понад 3000 дітей змушені зустрічати Новий рік у стінах медичних закладів. І наша підтримка та подарунки додадуть їм сил подолати усі хвороби. Ми вдячні нашим клієнтам, які долучилися до акції.

Взагалі-то збір коштів на благодійність проходить постійно. Це можна зробити через термінал, банкомат, через Приват24 або на сайті “Благо”. Всі внески та витрати прозорі. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дітям, хворим на рак, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті. Сьогодні у фонду понад 890 000 меценатів, які вже пожертвували на благодійні програми майже 100 млн грн.