В яких районах Харківщини росте злочинність

28.10.2013 11:46 Суспільство
http://vseverske.info/ http://vseverske.info/
Найбільш криміногенними районами на Харківщині визнано Балаклійський, Валківський, Вовчанський, Зміївський, Дергачівський, Ізюмський, Куп'янський, Лозівський, Чугуївський і Нововодолазький.

Про криміногенну ситуацію в області розповів заступник голови ХОДА з правових питань Олег Анпілогов.

- Сьогодні на Харківщині фіксується ріст правопорушень проти власності (понад 60% від загальної кількості злочинів). Також визначається ріст рецидивної злочинності, злочинів, скоєних особами у стані алкогольного сп'яніння. Занепокоєння викликає збільшення правопорушень, учинених підлітками. Також цього року на Харківщині зареєстровано 117 навмисних убивств, - повідомив Олег Анпілогов. 

За словами Олега Анпілогова, цього року на території Харківської області пройшло 7 905 масових заходів. Правопорядок на них забезпечували понад 36 тис. правоохоронців. Жодного злочину не було зафіксовано.

Усього в області скоєно більше 62 тис. кримінальних правопорушень.

Окрім того, Олег Анпілогов відзначив незадовільною роботу двох районних відділів. Роботу начальника Первомайського районного відділу ГУМВС України в Харківській області підполковника міліції Сергія Каракуця признали такою, що не відповідає посаді. Також незадовільною є робота Зачепілівського РВ ГУМВС України в Харківській області. 

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта