Україна переходить на літній час

25.03.2017 07:00 Суспільство
Фото: www.yamoskva.com Фото: www.yamoskva.com
У ніч з 25 на 26 березня українці переходять на літній час.

Перехід на літній час відбудеться знову. Незважаючи на всі намагання скасувати цю процедуру, цієї весни українці все ж таки продовжать крутити стрілки.

 Традиційно, останньої неділі березня, яка припадає у цьому році на 26 березня, годинники переводяться на літній час, згідно з постановою Кабміну України “Про порядок обчислення часу на території України”.

Це означає, що о 3 годині ночі з суботи, 25 березня, на неділю, 26 березня, стрілки годинника слід перевести на одну годину вперед і розпрощатися з однією годиною повноцінного і бажаного відпочинку.

Отже, знову доведеться звикати жити в новому режимі. Багато людей важко переносять весняне переведення стрілок на одну годину вперед. На самопочутті, крім забраної години, також негативно позначається пережита зима, зниження імунітету, брак вітамінів. Крім того, на цей час припадає Великий піст  зі значними обмеженнями в раціоні. Тож, за словами спеціалістів, після переведення годинників може настати зниження працездатності і погіршення самопочуття.

Але адаптація триватиме недовго. Зазвичай до нового часу людина звикає в середньому два-три тижні.

 



Автор: Администратор сайта