Українці першими у світі зможуть міняти дизайни карток в цифрових гаманцях

Promo
22.05.2019 16:32 Суспільство
ПриватБанк та Mastercard вперше в банківській практиці впровадили сервіс, що дозволяє змінювати зображення платіжної картки, доданої в безконтактні цифрові гаманці, на тематичні оригінальні дизайни.

Відтепер користувачі сервісу отримали можливість підібрати оригінальну обкладинку картки прямо в додатку Privat24. Вже зараз клієнтам банку доступні віртуальні дизайни карток із героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс» (X-Men: Dark Phoenix).

Скористатися новим функціоналом можуть держателі карток Mastercard від ПриватБанку, які додано в nfc цифровий гаманець. Для цього потрібно переконатися, що додаток Privat24 на смартфоні оновлено до останньої версії. Після цього в розділі «Меню карток» зайти в підпункт «Дизайн картки» та обрати один із 10 віртуальних дизайнів з героями фільму «Люди Ікс: Темний Фенікс», що автоматично відобразиться у вашому цифровому гаманці. Послуга встановлення дизайну картки в цифрових гаманцях є безкоштовною.

Директор з інновацій ПриватБанку Єгор Аветісов упевнений, що коли люди відчуватимуть емоційний зв’язок з карткою, вони будуть частіше нею користуватися.

– Трохи пізніше ми плануємо додати скіни із спортом, мультиками, героями інших франшиз – все, що зробить користування карткою більш приємним та емоційним. Тоді нам буде зрозуміло, що людина любить і до якої історії більше прив’язана, – говорить чоловік.

За словами директора з маркетингу Mastercard в Україні Наталі Байдали, персоналізація «аватарів» карток завдяки зображенням героїв улюблених коміксів та фільмів – нова, унікальна послуга в сегменті цифрових гаманців.

– Ми раді разом із партнерами запустити креативний та ексклюзивний проект не лише для українського, але й світового ринку, –  каже Наталя Байдала. – Прості, зручні та безпечні оплати смартфоном в один дотик – це як платіжне мистецтво, а відтепер ми разом із партнерами з ПриватБанку додаємо фарб інноваціям. Обирайте персонального героя ваших безконтактних оплат й остаточно переходьте на безготівковий стиль життя.

Поява серії дизайнів «Люди Ікс: Темний Фенікс» стала можливою завдяки співпраці Mastercard та ПриватБанку з дистриб'юторською компанією Ukrainian Film Distribution.

Читайте також: Приват24 підтвердив статус найкращого онлайн-банку України

 

Автор: Олександр Гаркавець