Українські студенти обирають ПриватБанк

Promo
14.02.2019 15:00 Суспільство
Фото:pixabay.com Фото:pixabay.com
Українські студенти вважають ПриватБанк найбільш привабливим роботодавцем року серед усіх українських банків.

За підсумками дослідження ринку роботодавців за 2018 рік, яке щорічно в Україні проводить компанія Ernst & Young, ПриватБанк шостий рік поспіль став роботодавцем № 1 в галузі, а у 2018 році покращив свої позиції у загальному рейтингу, посівши 3 місце серед понад 450 роботодавців для студентів.

«Сьогодні понад 70 % нових співробітників банку – це молоді фахівці або студенти старших курсів без досвіду роботи, – зазначає керівник Напрямку трудових ресурсів ПриватБанку Ольга Хлиніна. – Ми пропонуємо велику кількість вакансій для студентів і молоді – робота в контакт-центрах, відділеннях і в головному офісі банку. Стати співробітником банку дуже просто, достатньо пройти унікальну програму онлайн-практики для студентів, отримати високі бали та бути автоматично зарахованим до кадрового резерву ПриватБанку».

За словами рекрутерів ПриватБанку, сьогодні на банківському ринку найбільш затребувані випускники таких спеціальностей, як економіка, математичні й соціальні науки. Також, як і раніше, банкам потрібні молоді юристи та ІТ-фахівці.

Компанія E&Y щорічно проводить дослідження «Найкращий роботодавець» серед студентів з метою аналізу привабливості роботодавців на ринку праці, а також визначення переваг студентів під час вибору місця роботи.

Читайте також: Українці можуть переказувати валюту за кордон з гривневого рахунку та без підтвердних документів

 

Автор: Тетяна Василець