Уряд призначив трьох нових членів Наглядової ради ПриватБанку

Promo
25.07.2019 12:07 Суспільство
Згідно з рішенням Уряду незалежними членами Наглядової ради ПриватБанку стали: Себастіан Шьонайх-Каролат, Ольга Томаш та Роман Сульжик, які розпочнуть фактичне виконання повноважень з 30 липня 2019 року.

Уряд призначив трьох членів Наглядової ради АТ КБ «ПРИВАТБАНК» з претендентів, визначених за результатами конкурсного відбору, відповідно до порядку, затвердженого постановою Кабміну № 267 від 27.03.2019.

Себастіан Шьонайх-Каролат має понад 30 років досвіду роботи в комерційних банках, з яких близько 20 років – на керівних посадах у Німеччині, Австрії та Польщі. Себастіан здобував свою експертизу в Deutsche Bank, очолював регіональні кооперативні банки в Німеччині та Польщі. Має успішний досвід трансформації бізнес-моделей банків.

Ольга Томаш має великий досвід роботи в українських та міжнародних банках, а також у міжнародних фінансових організаціях. Володіє глибоким розумінням українського ринку, а також знаннями найкращих міжнародних практик з акцентом на аудит, оперативну ефективність, керування ризиками та ІТ.

Роман Сульжик має значний досвід роботи у фінансовій сфері в Україні, СНД та США, а також глибоке розуміння IT-технологій. Досвід Романа включає експертизу у фінансах та інформаційних технологіях: він співзасновник стартапу, що орієнтований на впровадження передових технологій Blockchain у реальному секторі.

Читайте також: Майданчик Zakupivli24 в системі ProZorro запровадив можливість отримати фінансування для участі в тендері за один клік

Призначення завершує формування Наглядової ради ПриватБанку в повному складі – дев’ять членів, з яких шість членів є незалежними, а три члени є представниками держави відповідно до ст. 7 Закону України «Про банки і банківську діяльність».