В Україні запровадили пільговий продаж автобусних квитків через мобільний телефон

Promo
17.05.2019 15:30 Суспільство
Запущено продаж автобусних квитків зі знижкою 10 % у разі купівлі через мобільний банк Privat24 та оплати за допомогою карток Mastercard ПриватБанку.

Пільговий продаж квитків на автобус діє з початку травня до кінця червня. Щоб отримати гарантоване повернення 10 % вартості квитків, потрібно зареєструватися на сайті кешбеку.

Як повідомили в ПриватБанку, який разом із Mastercard став організатором акції, за останній рік кількість українців, які купують квитки на автобус тільки через Інтернет і мобільний банк, збільшилася вдвічі – до 36 000 осіб у квітні 2019 року. Усього ж з квітня 2017 року, коли банк запустив автобусну касу в Приват24, квитки онлайн купили понад 220 тисяч чоловік.

Автобусні каси в мобільному Privat24 працюють у розділі «Транспорт». Можна вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника – уся необхідна інформація доступна на екрані.

Квитковий сервіс банку дає можливість купувати автобусні квитки більшості провідних перевізників України: Ecolines, «Автолюкс», «Гюнсел», «ОДРІ», «ЄвроКлуб» та інших, а також за допомогою спеціалізованих служб InfoBus і Busfor. ПриватБанк є першим в Україні, хто забезпечив продаж квитків онлайн на автобусні рейси більшості автовокзалів, у тому числі Харківського та Сумського автовокзалів.

Читайте також: ПриватБанк у Харкові спростив життя автомобілістів

Андрій Соха