Вандали масово пошкоджують термінали з продажу e-ticket

04.12.2017 17:55 Суспільство
Фото: Роман Шупенко Фото: Роман Шупенко
Влада міста Харкова звернулася до Національної поліції за фактом псування терміналів з продажу карток єдиного електронного квитка.

Про це 4 грудня повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов. За його словами, станом на 15:00 вандали пошкодили 28 терміналів у різних місцях міста. Найбільших втрат невідомі завдали на зупинках на проспекті Науки — вони залили термінали монтажною піною або клеєм.

На даний час фахівці перевіряють справність обладнання системи єдиного квитка по всьому місту. Місця, де встановлені термінали, патрулюватиме поліція.


Станом на 4 грудня 14:00 у Харкові вже куплено понад 10 тисяч карток і 30 тисяч разових проїзних квитків. За словами віце-мера, приблизно через три місяці місто повністю перейде на нову систему, і разовий квиток в електротранспорті вже не можна буде купити.


Нагадаємо

1 грудня в Харкові почала діяти система єдиного електронного проїзного квитка. На зупинках громадського транспорту встановлено 323 термінали, де можна придбати нові проїзні картки.

Читайте також: Єдиний квиток у Харкові. Перевірено СК. Відео

Микола Мельник