Вандали трощать майно у Харкові. Минулої ночі "працювали" у сквері "Стрілка"

19.05.2014 12:15 Суспільство
http://vesti.ua/ http://vesti.ua/
Останнім часом у Харкові стали частими випадки вандалізму, крадіжок та псування міського майна.

З клумби у сквері «Стрілка» сьогодні, 19 травня, вночі невідомі вкрали понад 300 квітів.

Про це повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. За його словами, цей акт вандалізму - не поодинокий.

Так, сьогодні ж ще одні невідомі проїхали на велосипеді по клумбі біля Меморіалу Слави й зіпсували 70 квітів. Віктор Кітанін зазначив, що квіти на цих місцях будуть висаджені знову, але виправдання діям недбайливих городян немає.

За словами Кітаніна, постійні акти вандалізму відбуваються і в сквері на бульварі Юр'єва, де вже зіпсували кілька лавок, урн і розбили два плафони на ліхтарях. За словами Віктора Кітаніна, комунальники активно співпрацюють з правоохоронними органами. Зокрема, СКП «Харківзеленбуд» вже готує для них інформацію, де буде вказана сума завданих місту збитків.

Також директор департаменту повідомив, що незважаючи на складне матеріальне становище, роботи з благоустрою Харкова тривають. У місті вже висаджено понад 320 тис. квітів. Сьогодні нові клумби з'явилися на пр. Леніна та пр. Гагаріна, а незабаром нові квіти прикрасять сад Шевченка. Всього в місті до кінця місяця планують висадити 900 тис. квітів.

Автор: Администратор сайта