Відпочивати на канікулах цікавіше та зручніше з Карткою Юніора

Promo
20.06.2018 12:56 Суспільство
Літо — пора відпочинку. Школярі на канікулах мандрують по Україні та за кордоном, відвідують табори відпочинку на дитячих курортах та на морі. Не завжди поруч є батьки. А грошові витрати неминучі.

Картка Юніора від ПриватБанку унікальна можливість уникнути проблем із готівкою. Гроші на картці застраховані від крадіжки чи втрати. А головне, дитина витрачає лише ту суму, що дозволяють батьки. І дорослі точно знають на які потреби.

Картка Юніора це банківська картка, яку можна оформити дітям від 6 до 17 років. Вона прив’язана до картки батьків, тож дорослим приходять сповіщення про витрати дитини або запит на поповнення рахунку, якщо коштів для оплати не вистачило. Для майже миттєвого переказу достатньо здійснити просту операцію в Privat24 або скористатися терміналом самообслуговування.

Картка Юніора наділена всіма опціями «дорослих» карток підключена до програми «Бонус Плюс», має депозитну властивість (7 % річних) тощо. Юний власник може планувати свої витрати, заощаджувати та навчатися фінансовій самостійності. Такою карткою можна розраховуватися за товари та послуги, купувати квитки на проїзд тощо.

«Картка допомагає не тільки відпочивати, пояснює керівник напрямку «ЮніорБанк» ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. Власники Картки Юніора мають змогу пройти навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку та весело й корисно провести час у квест-кімнаті «Загублені у банку» чи відвідати з екскурсіями сам банк. У Бізнес-Школі школярі отримають знання про основи підприємництва та підвищать рівень фінансової грамотності, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, а також навчаться користуватися банківськими послугами за допомогою власної банківської картки. Заняття у Бізнес-Школі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні. Навчання тривають і на канікулах».

Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua. На цьому ж сайті можна слідкувати за всіма новинами й акціями та самостійно записатися на будь-який навчальний захід від ЮніорБанку. А замовити саму картку можна на сайті ЮніорБанку або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку у Харківській області.

Сьогодні 25 093 школярі Харківської області мають Картки Юніора. 19 500 з них відвідали навчальні та освітні заходи у банку (квести, екскурсії). З початку навчального року 302 дитини закінчили курс Бізнес-Школи та отримали відповідний сертифікат.