Військкомати не добрали 50 новобранців на Харківщині

13.11.2013 11:20 Суспільство
amurpress.ru amurpress.ru
Осіннім призовом в області набрали 400 новобранців.

Як повідомили у регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, на Харківщині в рамках проведення призовної кампанії «Осінь-2013» відібрано та направлено для проходження строкової військової служби понад 400 юнаків, що складає 90% від усього обсягу завдань, визначених у Генеральному штабі Збройних Сил.

- До 20 листопада - останнього дня призовної роботи ми повинні направити з регіону до війська 450 призовників-строковиків. З усіх новобранців, 232 осіб служитимуть у Збройних Силах, 168 - підуть до лав Внутрішніх військ МВС і ще 50 - виконуватимуть конституційні обов’язки у Державній спеціальній службі транспорту, - пояснив військовий комісар Харківського облвійськкомату полковник Олексій Середа.

Паралельно із відбором солдатів строкової служби, офіцери усіх районних військкоматів наразі працюють із потенційними воїнами-контрактниками. Так, у вересні-листопаді в Харківській області було проведено декілька інформаційно-агітаційних акцій.

- З початку цього року за порадою офіцерів райвійськкоматів до війська пішло понад 340 новобранців контрактної служби, 25 осіб найближчим часом одягнуть однострій і ще 78 - завершують оформлення особової справи військовослужбовця. При цьому, з усіх добровільних рекрутів приблизно 40% прийшли до нас цієї восени, - пояснив заступник військового комісара Харківського облвійськкомату полковник Юрій Калгушкін.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта