Військовим збільшили компенсацію за оренду житла

06.10.2015 07:35 Суспільство
Фото: ru.tsn.ua Фото: ru.tsn.ua
Мінімальний розмір компенсації за піднайом житла складає 2756 грн для Києва, 2067 грн для обласних центрів і 1378 грн - інших населених пунктів.

Наказ щодо збільшення норми компенсацій за піднайом житла для військовослужбовців, яким скасовано попереднє рішення про зменшення суми компенсації, підписав Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак, повідомили у регіональному медіацентрі Міноборони.

На сьогодні мінімальний розмір компенсації за піднайом житла для сімей військовослужбовців складом менше трьох осіб становить:

— для міста Києва — 2756 грн;

— для обласних центрів — 2067 грн;

— для інших населених пунктів — 1378 грн.

Для сімей, що складаються з трьох і більше осіб, — для міста Києва — 4134 грн, для обласних центрів — 3100 грн, для інших населених пунктів — 2067 грн.

Зазначимо, що протягом жовтня відбудеться перерахування з подальшою компенсацією коштів за період з травня по вересень. Зазначені видатки будуть забезпечені Міністерством фінансів України.

Так, Мінфіном на компенсацію за піднайом житла військовослужбовцям виділено 140 мільйонів гривень, із яких 90 мільйонів на виплати за жовтень та перерахування за попередні місяці, по 25 мільйонів — на листопад і грудень цього року.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта