Харківська міськрада заявила, що не може технічно скасувати дію нових тарифів

20.02.2019 12:12 Суспільство
Фото: Цензор.НЕТ Фото: Цензор.НЕТ
У мерії прокоментували рішення Харківського окружного адміністративного суду щодо призупинення дії нових тарифів у наземному і підземному міському електротранспорті.

Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури Євген Водовозов назвав призупинення тарифів політичним рішенням. Також він наголосив, що була оприлюднена тільки резолютивна частина рішень, самого обгрунтування нікому не надали. Крім того, віце-мер зазначив, що виконати волю Феміди і скасувати дію нових тарифів міськрада не може технічно. 

- Навіть якщо дуже захотіти, це неможливо виконати в короткі терміни. Наприклад, неможливо фізично замовити для електротранспорту разові квитки. Вони друкувалися не в Харкові, і невідомо, чи готова друкарня їх випустити. Також метрополітен не може просто взяти і вночі переключитися. Підготовка підприємства до переходу на новий тариф проходить за кілька тижнів до цього. Необхідно підготувати всю систему, протестувати її. Також спеціально для цього готують обслуговуючий персонал та інше, - наголосив віце-мер.

Також Євген Водовозов повідомив, що в найкоротші терміни міськрада оскаржить рішення суду.

Читайте також: У селищній школі відкрито перший на Харківщині клас робототехніки