Харківські Юніори зібрали більшість призів ПриватБанку

Promo
04.04.2019 15:31 Суспільство
Харківські Юніори виявилися найактивнішими в акції ПриватБанку “Є Картка Юніора - є 5000 гривень!”. Відразу три переможці - харківські школярі. Причому головний приз - 5000 гривень - теж у харківського Юніора.

Умови акції були дуже прості. Треба було отримати Картку Юніора і написати про неї оригінальний відгук. Першу частина умов акції харківські переможці виконали вже давно. Всі вони не перший рік користуються Карткою Юніора. Всі пройшли курс Бізнес-Школи ЮніорБанку. Саме там дізналися про акцію і вирішили взяти в ній участь.

“Я давно мріяв про круті навушники та зручне комп’ютерне крісло, - розповідає володар головного призу Дмитро Без’язичний. - Коли почув про акцію і про можливість придбати за грошову винагороду ці речі, відразу зареєструвався і написав відгук. Вже не пам’ятаю, що конкретно написав, але щось про те, як Картка Юніора допомагає у моєму житті. Коли повідомили про головний виграш і про те, що грошей вистачає і на інші покупки, був просто у радісному шоці. Таким чином мені вистачило на бездротові навушники, геймерське крісло і надувний басейн для дачі. Ось так несподівано моє прагнення до фінансових знань принесло ще і приємні подарунки”.

Мрії двох дівчат - інших переможниць акції були скромнішими. На свої 500 гривень Аліса Підкуйко замовила іграшку - музичну шкатулку, а Ксюша Чуракова - набір канцелярського приладдя для школи. Але після знайомства з ЮніорБанком дівчата вважають, що знання, отримані у Бізнес-Школі, - більше надбання, ніж призи та подарунки.

“З кожного заняття у Бізнес-Школі донька повертається як зі свята, - ділиться враженнями мама переможниці акції Тетяна Андрущенко. - Дома розповідає про все, що дізналася, радить дорослим, як поводитися з фінансами, іноді навіть виправляє наші дії. В школу носила сертифікат про закінчення курсу, переконує однокласників отримати Картку Юніора та теж відвідувати заняття. Вже планує йти на наступний курс у дорослій віковій групі”.

Картка Юніора наділена всіма опціями “дорослих” карток - підключена до програми “Бонус Плюс”, має депозитну властивість (7 % річних) тощо. Юний власник може планувати свої витрати, заощаджувати та навчатися фінансовій самостійності. Такою карткою можна розраховуватися за товари та послуги, купувати квитки на проїзд тощо.

“Власники Картки Юніора мають змогу пройти навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку та весело й корисно провести час у квест-кімнаті “Загублені у банку” чи відвідати з екскурсіями сам банк, - пояснює керівник напрямку “ЮніорБанк” ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. - У Бізнес-Школі школярі отримають знання про основи підприємництва та підвищать рівень фінансової грамотності, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, а також навчаться користуватися банківськими послугами за допомогою власної банківської картки. Заняття у Бізнес-Школі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні”.

Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua. На цьому ж сайті можна слідкувати за всіма новинами й акціями та самостійно записатися на будь-який навчальний захід від ЮніорБанку. А замовити саму картку можна на сайті або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку у Харківській області.