Харківський бізнесмен на кілька днів перетворився на безхатченка. Фото, відео

07.08.2018 11:00 Суспільство
Власник видавництва «Ранок» взяв участь у телевізійному реаліті-шоу «Багач-бідняк».

Ввечері 6 серпня на каналі ICTV вийшов черговий випуск реаліті-шоу «Багач-бідняк». Його героєм став харківський мільйонер Віктор Круглов. Голова наглядової ради корпорації «Ранок» на кілька днів перетворився на безхатченка. За правилами шоу герой програми повинен у незнайомому місті прожити два дні — сам мав знайти роботу та нічліг. Харків’янину придумали легенду, начебто в минулому він був заступником директора, але його підставили, і чоловік потрапив за ґрати, відсидів три роки і за зразкову поведінку вийшов достроково. І ось з таким «минулим» переодягнутий багач занурився в полтавські реалії.

Зйомки програми проходили взимку. Перші 100 гривень харків’янин заробив умом, точніше, вмінням швидко рахувати. Інші зароблені гроші «легкими» не були, чоловік торгував на базарі, купав тварин, мив підлогу, працював на шиномонтажці тощо. Зіткнувся бізнесмен і з суворими реаліями громадського транспорту — чоловіка обікрали в тролейбусі, і в нього не вистачило коштів, щоб розрахуватися за нічліг у хостелі.

Фото: Tv.ua

При цьому на шляху «бідняка» часто траплялися добрі люди. Наприклад, на зупинці чоловік зустрів дівчину, яка дала йому «на пиріжки» 10 гривень, у хостелі жінка-переселенка подарувала 30 гривень на придбання рушника.

— В Україні живуть чудові люди, готові допомагати безкорисливо. Доброта врятує світ. Перевірено на власному досвіді, — поділився враженнями від проекту на своїй сторінці в соцмережі Віктор Круглов.

Харківський бізнесмен не залишився у боргу і по завершенню телевізійних випробувань віддячив усім тим, хто йому допоміг. Наприклад, дівчині, що дала на «пиріжки», оновив гардероб в дорогому магазині, подарував швейну машинку, а її дітям — розвиваючі набори власного виробництва. Всіх інших також чекали приємні сюрпризи — на кшталт подорожі до Єгипту, шуби, проведеного водопроводу тощо.

Автор: Юлія Шматченко