Харків'ян запрошують на концерт гурту «Юркеш»

02.11.2018 12:04 Суспільство
Фото: Yurcash Фото: Yurcash
15 листопада у Першій столиці виступатимуть суперфіналісти талант-шоу «Х-Фактор», панк-рок гурт Yurcash.

Оголені почуття і безкомпромісний норов – це гурт Yurcash. Сьогодні музика гурту Yurcash – це потужний панк-рок, експериментальний гумор і сатира. Це шлях проти системи, задля нового усвідомлення.

У рамках першого прощального туру Yurcash завітає і до Харкова. Насолодитись гуртом, який сьогодні дійсно є на піку своєї форми, харків'яни зможуть 15 листопада в арт-клубі «Корова», за адресою вулиця Ярослава Мудрого, 37. Квитки, вартість яких починається від 150 гривень, можна придбати  тут.

Довідка. Гурт Yurcash заснував Юрко Юрченко у 2004 році. Прем’єра рок-гурту відбулась на Національному відборі до Євробачення, де вони з піснею «Патріот» посіли третє місце.
Популярність гурту принесла пісня «Мундіаль», кліп на яку з’явився перед стартом збірної України на чемпіонаті світу з футболу 2006 року.

У 2017 році гурт взяв участь у 8 сезоні програми «X-Фактор», де стали суперфіналістами. Із піснею Stop killing Love Yurcash брав участь у Національному відборі до Євробачення-2018.

У творчості Yurcash намішано багато елементів: панк плюс мінімалізм, симфонічний рок, блюз, хардкор, і все це щедро приправлено фольком!

Склад гурту YURCASH:

– Юрій-Yurcash Юрченко (соліст, гітара, іоніка).
– Юрій-Kondrat Кондратюк (гітара, бек-вокал).
– Юрій-Raff Захарчук (барабани).
– Артур-Стаматолаг Макєєв (бас-гітара, бек-вокал).