Харків’янки отримали призи за закордонні перекази

Promo
10.07.2019 17:34 Суспільство
Компанія TransferGo та ПриватБанк підбили підсумки акції “Зв’язок на відстані – добре, а матеріальна підтримка – ще краще”.

Для участі в акції не потрібно було купувати лотерейні квитки, вгадувати числа або надсилати відгуки. Треба було лише отримати закордонний переказ через TransferGo на картку ПриватБанку. Причому, крім участі у розіграшу призів, всі, хто вперше скористався цим сервісом, отримували промокод PRIVATFREE на безкоштовний переказ. 

Для клієнтів, які вже користуються сервісом закордонних переказів TransferGo, ПриватБанк спільно з Mastercard та VISA підготували купу подарунків. 2 головних призи – годинники Apple Watch та 21 додатковий подарунок – термокухлі, рюкзаки тощо. Переможців визначала комп’ютерна програма випадковим чином.

Один з годинників виграла харків’янка Інна Коваль.

 

Термокухоль та стильну сумку отримала ще одна харків’янка – Олена Локтєва.

 – Я регулярно отримую грошові перекази з Великобританії, – розповідає Олена Локтєва. – Дуже швидко та зручно. Гроші надходять протягом години. Надсилають мені фунти, а я в Україні у звичайному банкоматі через картку ПриватБанку забираю гривні. Ніякого клопоту. А ще і в акції виграла. Приємні подарунки від приємних партнерів.

Тільки-но завершилася одна акція, відразу починається інша. ПриватБанк розпочав нову акцію для клієнтів, які користуються сервісом онлайн-переказів TransferGo “Десять друзів TransferGo”. До 20 серпня діятимуть спеціальні інвайт-коди для друзів, за якими можна отримати 10 фунтів стерлінгів (300 грн) бонусів та виграти подарунки.

Для участі в акції треба зареєструватися на сторінці transfergo.com.ua або в додатку TransferGo з кодом запрошення PRIVATGO. Потім залишається скопіювати унікальний інвайт-код у своєму акаунті та поділитися ним із друзями, які живуть в Україні та Європі.

За умовами акції ви та друзі, які зареєструються за вашим інвайт-кодом і здійснять перший грошовий переказ на суму від 50 фунтів стерлінгів (або еквівалент в інших валютах), отримаєте бонус 10 фунтів. Крім того, усі учасники акції мають шанс виграти iPhone Х, а також змагатися за стильні рюкзаки Harvest. Чим більше друзів – тим більше шансів на виграш. Чим більше друзів зареєструється, зазначаючи ваш інвайт-код, тим більше у вас шансів стати переможцем.

Компанія TransferGo працює 24/7, підтримка розмовляє українською, перекази без зайвих комісій та зборів за 30 хвилин. ПриватБанк безпечно і гарантовано забезпечує зарахування грошових коштів на рахунок одержувача. 

Читайте також: ПриватБанк запустив миттєвий випуск віртуальних банківських карток