Як діти витісняють орендарів з дитячих садків у Харкові

08.06.2016 13:30 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У Харкові дитячий садок № 108, який розташований на вулиці Дружби народів, 219, відновить свою роботу після майже двадцать років простою. У дитячому закладі запрацюють три групи.

Цей дитсадок закрили ще в 1997 році, і його приміщення перейшли до орендарів. Завідуюча дитсадком Людмила Московченко розповіла, що в цьому році дошкільний навчальний заклад рішенням сесії Харківської міськради відновить свою роботу після 19-річної перерви. В садку планується відкрити три групи - раннього, молодшого та середнього віку на 70 дітей.

- У цьому районі потреба в дитсадку висока, оскільки тут живе багато молодих сімей. Всього дитсадок розрахований на 12 груп, і в перспективі ми зможемо їх відкривати, якщо буде така необхідність, - зазначила Людмила Московченко.

Цей дитсадок закрили в 1997 році, і його приміщення перейшли до орендарів. Як повідомила сьогодні, 8 червня, завідуюча дитсадком Людмила Московченко, в цьому році дошкільний навчальний заклад рішенням сесії Харківської міськради відновить свою роботу після 19-річної перерви. В садку планується відкрити три групи - раннього, молодшого та середнього віку на 70 дітей, - передає сайт Харківської міської ради.

Микола Мельник

Автор: Менеджер сайта