Як розпочати бізнес на подобовій оренді і досягти успіху

Promo
13.08.2018 14:00 Суспільство
Наразі здача квартири в оренду є одним з найбільш поширених і вигідних способів отримання додаткового доходу. Однак, перед тим, як здати квадратні метри, власнику житла слід звернути увагу на ряд моментів.

Коли є вільна квартира, то виникають думки про те, що з нею робити. Хтось заселяє родичів, яким ніде жити, щоб квартира не пустувала, і за нею доглядали, і платили за комунальні послуги. Інші вирішують закрити квартиру, і вона стоїть до тих пір, поки не знадобиться. Деякі вирішують здати її в оренду. Якщо є бажання заробити більше грошей, то тоді підходить подобова оренда, але це за умови, що господар квартири готовий працювати і активно розвивати свій бізнес.

Для початку квартиру потрібно привести в належний стан. В першу чергу в квартирі має бути акуратно і чисто. Для середнього класу необхідний хороший ремонт, але без особливих надмірностей. Квартира економ-класу вимагає невеликих вкладень — легкий косметичний ремонт.

Після ремонту настає етап меблювання і устаткування. Виходячи з рівня ремонту, підбираються і меблі, і побутова техніка. В елітній квартирі все повинно відповідати класу — і меблі, і техніка. До того ж тут має бути все (пральна машина, посудомийна машина, чайник, тостер, кавоварка, праска, телевізор, комп'ютер, фен і багато іншого). У квартирі економ-класу достатньо мінімального набору і то лише найнеобхідніше.

Коли все готове до прийому гостей, потрібно встановити ціну. Потрібно встановити правильну ціну. Для цього достатньо подивитися на конкурентів, вивчити ринок і встановити адекватну ціну.

Коли з'являться клієнти, то необхідно після кожного прибирати і наводити повний порядок, щоб наступному клієнту було приємно перебувати і жити у вашій квартирі.
У такому випадку орендар порекомендує вас іншим, а ще є ймовірність, що він і сам повернеться до вас не раз.

А ще потрібна реклама. Без неї ви і ваша квартира залишитеся не відомі широкому колу клієнтів і тоді точно будете в програші. Vlasne.ua — це портал подобової оренди, який давно і успішно займає лідируючі позиції в цій сфері. Є тут можливість ефективно рекламувати свою квартиру серед зацікавленої аудиторії, яка налічує величезну кількість потенційних клієнтів, і це коло щодня розширюється. Vlasne.ua дозволяє додавати якісні фотографії свого житла, відео, вести календар зайнятості, встановлювати можливість миттєвого бронювання або бронювання за запитом, спілкуватися безпосередньо з потенційними орендарями, користуватися програмою лояльності і ще багато іншого.