Як за півроку схуднути на 49 кілограмів. Успіх харків'янки на телешоу

29.01.2016 10:02 Суспільство
Фото: m.novostimira.com Фото: m.novostimira.com
Через місяць після фіналу п’ятого сезону «Зважених і щасливих» «СК» поспілкувався з харків’янкою Оксаною Пастуховою.

На проект Оксана Пастухова прийшла разом зі своїми кумами Русланом та Наталею Карпенками. Зізнається, піти на телевізійне шоу було не її ідеєю. Жінка вирішила підтримати кумів, які через зайву вагу не могли завагітніти.

Харківські "Зважені та щасливі" зловживають спортом та дієтами

Розпорядок дня на проекті для учасників був наступним. Якщо не проводилося ніяких конкурсів, кожна команда «зважених» мала по три тренування на день. Кожне по годині. Також можна було прийти в спортзал ввечері о 21:30. Цей час був спільним для всіх учасників. Наставники ввечері вже не приїздили. За словами Оксани, у кожного тренера були свої методики роботи з учасниками, і всі вони трималися в секреті. Наприклад, В'ячеслав Узєлков часто будував свої тренування на кросфіті (кругове тренування, що полягає у виконанні певного комплексу вправ за мінімальний час). Учасники не обговорювали, які вправи їм дає тренер, і намагалися не демонструвати «цікавих» вправ на спільних тренуваннях.

За словами жінки, час після завершення проекту і до фінального зважування у грудні учасники не сиділи склавши руки. В'ячеслав Узєлков займався зі своїми родинами у Вінниці, де ті винаймали квартиру. Режим був спортивним: один-два рази на день спортзал, регулярно масаж і сауна.

- Я жила у Вінниці всього кілька тижнів, потім поїхала додому до дочки. А от Руслан з Наталею та Сашко з Аллою були там до останнього дня. До речі, після фіналу всі обговорювали, як схудли Руслан та Саша. У Вінниці в них почалося змагання один з одним. Щодо харчування обидва розказували, що їли те, що рекомендувала на проекті дієтолог. Хоча не виключаю, що в останні два тижні в їжі вони себе обмежували.

Зараз Оксана трохи набрала вагу. На фінальному зважуванні жінка показала результат у 64 кг при зрості 170 см. Однак, як зізнається, це результат в тому числі особливої білкової дієти, на якій останній тиждень перед фіналом сиділи всі учасники, сауни, масажу тощо. Сьогодні вага Оксани 68 кг. Далися взнаки новорічні свята.

Оксана розповіла, що після закінчення шоу продовжує активно займатися спортом. Щодня бігає по 10 км, купила додому тренажер степер, гантелі. Не забуває про правильне харчування.

- Їжу я або відварює, або запікаю. Не їм супів на м’ясних бульйонах, вершкового масла. З рослинних олій досі не вживаю соняшникову. Звичайно, під забороною солодке. Заміняю шоколад медом, а якщо все ж таки роблю якусь випічку, то замість пшеничного борошна додаю вівсяне – перемолоті вівсяні пластівці. Магазинне печиво і торти не можна категорично.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта