Як зараз працюють пункти пропуску з Росією. Інформація прикордонників

24.03.2014 12:41 Суспільство
http://novosti.kh.ua/ http://novosti.kh.ua/
Усі чотири пункти пропуску в Харківській області працюють у пішохідному режимі.

На одному з них дозволено перетинати кордон рейсовим автобусам, пише Укрінформ із посиланням на прес-службу Харківського прикордонного загону.

- Росіяни спочатку надіслали телеграму, що тимчасово призупинили перетин кордону жителями прикордонних регіонів у місцевих пунктах пропуску, окрім «Журавлівки» та «Олександрівки». Потім знову написали, що в пунктах «Стрілече» та «Бударки» можна перетинати в пішохідному режимі. Тобто зараз всі чотири місцеві пункти, які  в підпорядкуванні Харківського прикордонного загону, працюють у пішохідному режимі, - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, російська сторона 20 березня призупинила пропуск українців в місцевих пунктах пропуску в Харківській області. Виняток становили українські місцеві пункти пропуску «Журавлівка» та «Олександрівка», де люди могли перетинати кордон в пішому порядку, а в «Олександрівці» пропускали ще й рейсові автобуси.

Довідка. На території Харківської області діють 4 місцеві пункти пропуску: «Олександрівка», «Журавлівка», «Стрілече» та «Бударки».

Джерело: УкрІнформу
Автор: Администратор сайта