Як зекономити на послугах салонів краси сучасній українці

Promo
18.12.2017 16:41 Суспільство
Фото: AKS Hotels Фото: AKS Hotels
Сучасні українки регулярно відвідують салони краси. Жительки країни активно користуються не лише послугами перукаря, майстра манікюру та візажу, а й ходять на прийоми до косметологів, масажистів та дієтологів. Скільки ж в середньому витрачають жінки на beauty-процедури? Та чи існує реальна можливість зекономити на них?

 

Кількість перукарень, SPA-центрів та салонів краси в кожному місті країни просто зашкалює. Такий високий рівень конкуренції змушує популярні заклади знижувати власні ціни та пропонувати знижки до -80 % на весь спектр послуг як новим клієнткам, так і постійним, говорять експерти.

Для українських жінок – це реальний шанс зекономити на необхідному. Адже на необхідні beauty-процедури сьогодні жительки країни щомісяця витрачають від 2000 гривень. 

Знайти усі акції та знижки можна в Інтернеті, на крупному порталі-агрегаторі Скидочник, який щоденно збирає найвигідніші пропозиції від найкращих салонів країни.

До прикладу, на ресурсі можна записатися на вакуумно-роликовий масаж для корекції фігури лише за 65 грн за один сеанс. Або отримати курс лазерної епіляції в Києві зі знижкою до -80 %: від 250 грн, замість 490 грн. Окрім цього, тут можна знайти вигідні пропозиції на косметологічні послуги, манікюр та педікюр, нарощування та SPA-процедури тощо.

Також, щоб не переплачувати та отримати високий рівень сервісу, експерти радять завжди шукати реальні відгуки клієнтів того чи іншого закладу онлайн. Так, можна застрахувати себе від непрофесійних майстрів та завищених цін.

Ще однією порадою є відвідування салонів краси не в піковий ранковий чи денний час. Адже тоді заклади намагаються якомога активніше привернути увагу потенційних відвідувачок і готові пропонувати їм знижки до -70 %.

Таким чином, сьогодні існує реальна можливість економити на салонних процедурах. Головне правило, на якому наголошують експерти, - відрізняти хитрі маркетингові ходи від дійсно реальних знижок та акцій, які кожного дня публікуються на авторитетному ресурсі.