Як зміниться додаток Приват24 у смартфонах харків’ян

13.09.2019 17:15 Суспільство
12 вересня у Дніпрі найбільший банк України ПриватБанк презентував зміни у віртуальному додатку Приват24.

Оновлена версія додатку вже доступна для клієнтів. Познайомитися з його можливостями можна, завантаживши тестову версію у Play Маркет (для смартфонів на операційній системі Android) та у Apple store (для смартфонів на операційній системі iOS).

Як запевнили розробники оновлень, протягом вересня старий додаток автоматично оновиться для всіх користувачів послуги.

Основні зміни у Приват24:

• Новий (чорна-зелена іконка) значок Приват24 у смартфоні;
• Можливість самотужки обирати темний чи світлий колір оформлення інтерфейсу додатка;
• Можливість додавати до Приват24 карти інших банків;
• Новий дизайн для платіжних карток (абстрактні малюнки, природа, авто, тварини і навіть портрет Олега Винника).
• Для кожної картки доступні усі виписки; можна керувати лімітами; заховати з інтерфейсу картку, якою рідко користуєшся; сортувати карти за пріоритетом;
• У правому верхньому кутку додатка з’явилася кнопка виходу;
• В окрему іконку можна сформувати всі свої найчастіші сплати;
• Скопіювати номер картки можна в один клік – просто натиснути та утримати на картці дві секунди. Номер карти автоматично копіюється, і ним можна поділитися, вставивши, наприклад, у переписці.
• Розширено перелік валют, їх курс, показується курс НБУ. Можна слідувати за обраним курсом валют, додавши його на головний екран.
• Автоматичне формування шаблонів.

Як розповів під час презентації оновлення голова Правління ПриватБанку Петер Крумханзл, появі Приват24 нового покоління передував рік навчання й знайомства з досвідом китайських, сінгапурських, дубайських колег у сфері digital послуг.

- Це дало змогу зробити наш продукт більш функціональним – вам більше не потрібен пластик – ми презентуємо віртуальну картку. Ми представляємо повністю новий продукт, який базується на сучасних технологіях, з кращою безпекою і кращою онлайн платформою, - сказав Петер Крумханзл.

Із початку року банк досяг таких результатів: чистий прибуток ПриватБанку за 8 місяців 2019-го склав 25,8 млрд грн. Чистий комісійний дохід за цей період склав 11,6 млрд грн – це 45,1% від загального прибутку банку.

ПриватБанк має 9,8 млн користувачів Приват24, які заходять у додаток через комп’ютер і смартфон (8,1 млн користувачів мобільної версії Приват24). Щодень клієнти Приват24 роблять 1,9 млн транзакцій клієнтів:
894 тис. – переказів з карти на карту
499 тис. – поповнення мобільного
457 тис. – комунальні платежі
12 тис. – обмін валют

У середньому щодень клієнти купують 1,25 мільйонів доларів США, а продають 1,3 млн.
Приват24 був створений у 2001 році.