Які дороги відремонтують найближчим часом в області

29.08.2017 14:28 Суспільство
Фото: із соціальної мережі Фото: із соціальної мережі
Дорожники повідомили які дороги в області відремонтували та які зараз на черзі

На минулому тижні дорожники завершили ремонт мосту через річку Сіверський Донець в Ізюмі, у відкритті якого взяв участь Президент України Петро Порошенко.

Станом на 29 серпня у області ремонтні роботи тривають ще на низці об'єктів. Зокрема на дорозі Київ - Харків - Довжанський триває укладання асфальтобетону на виїзді з Ізюму в бік Харкова.- Про це повідомляється на сайті ХОДА

-  Також ми працюємо в районі 601-го км дороги. Крім того, планується ремонт Граківського шляхопроводу, - зазначив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

На разі завершений ремонт на першій ділянці автодороги Харків - Зміїв - Балаклея — Горохуватка та на дорозі Коломак - Водяне - Різуненкове.

Роботи тривають на дорогах Мерефа - Зміїв, Мерефа - Лозова - Павлоград, Краснокутськ - Богодухів, Фартушне - Цапівка - Гуринівка, Лозова - Близнюки - Барвінкове - Велика Комишуваха.

- На дорозі Мерефа - Зміїв відфрезеровано 2,2 км покриття, готуються під улаштування асфальтобетону. Тривають ремонтні роботи на автомобільній дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград. Тут ми завершили роботи з укладання нижнього шару дороги на ділянці 7,3 км у Зміївському і перейшли до Первомайського району, - зазначив Михайло Богатир.

Минулого тижня відфрезеровано покриття на ділянці 1,4 км дороги Краснокутськ - Богодухів (від Губарівського шляхопроводу до району села Полкова Микитівка). Триває ремонт дороги в селищі Хорошеве Харківського району - укладено 2 км асфальту. Крім того, на автодорозі Харків - Вовчанськ розпочато підготовчі роботи перед укладанням асфальтобетону - відфрезеровано 4 км.

На сьогодні триває ремонт Губарівського шляхопроводу в Богодухівському районі. На цьому тижні буде підписаний договір з підрядником, який виграв тендер з ремонту шляхопроводу в селищі Пісочин.

Як повідомив заступник директора з ремонту та утримання автошляхів ДП «Харківський облавтодор» Віталія Мачула, на цьому тижні підприємство проводило ремонти коштом місцевих бюджетів в Кегичівському, Первомайському, Балаклійському, Красноградському, Ізюмському, Печенізькому, Золочівському та Богодухівському районах. На наступному тижні розпочнуться ремонтні роботи в Барвінківському районі.

- Що стосується робіт з експлуатаційного утримання коштом держбюджету - було виконано близько 5 тис кв м ямкового ремонту, використано близько 600 тонн асфальтобетону. Переважно це напрямки Київ - Харків - Довжанський у бік Ізюму, Харків - Липці, Наталине - Зачепилівка і низка інших доріг місцевого значення, - розповів Віталій Мачула.

Аліна Курлович

Автор: Менеджер сайта