Юлія Світлична привітала випускників зі святом Останнього дзвоника

26.05.2017 09:20 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
26 травня школи регіону закінчили близько 16 тисяч 11-класників.

Вітаючи випускників 47-ї та 116-ї гімназій Харкова, їх батьків та вчителів з головним шкільним святом, голова ХОДА наголосила, що цей день є дуже відповідальним.

«Дорогі випускники, найближче літо для вас стане, без перебільшення, вирішальним. Адже від вибору вишу та професії залежить не лише ваша подальша кар’єра, а й усе життя, - сказала Юлія Світлична. - Отже, хочу побажати вам зробити сьогодні вибір так, щоб ніколи не розчаруватися в ньому. І, звичайно, бажаю, щоб ті цілі, які ви ставите зараз, втілилися в життя. Успішного складання ЗНО, успішного вступу, успішного подальшого навчання!».

Учням 47-ї та 116-ї гімназій, які завершують черговий, проте не останній, навчальний рік, керівник області побажала добре відпочити влітку та з новими силами повернутися до рідних шкільних стін і продовжити «похід за знаннями».

«Шановні батьки, сьогодні ви хвилюєтесь, мабуть, більше за своїх дітей. Тримайтеся! Підтримуйте своїх випускників. Усе буде добре! – звернулася до учасників свята керівник області. - Шановні вчителі, вам у цей день хочу черговий раз подякувати за професіоналізм. За вашу любов до обраної професії. За відданість своїм учням. Бажаю всім школярам і випускникам сміливих ідей і тільки перемог у подальшому житті!».

Також під час святкових заходів Юлія Світлична передала школам нові проектори.

Керівник області вручила дипломи переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України та переможцям обласного етапу всеукраїнських учнівських олімпіад та різноманітних інтелектуальних змагань.

«Учні Харківщини показали хороші результати на національних олімпіадах, готуються до міжнародних», - сказала Юлія Світлична.

Вона подякувала вчителям за високі результати учнів.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта