Замерзлого хлопця знайшли під Харковом

20.12.2016 07:47 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
19 грудня в Борівському районі 17-річний юнак о 7.00 пішов з дому і не повернувся.

Про це в Головне управління Національної поліції України в Харківській області повідомила мати неповнолітнього.

Вона розповіла, що вони разом із чоловіком стали хвилюватися, адже хлопець має порушення розвитку нервової системи, і відразу ж звернулися в поліцію.

 
На допомогу також прийшли жителі села Копанки Борівського району. Спільними зусиллями разом з пошуковим собакою правоохоронці і громадяни обійшли все село, перевірили покинуті будинки, поля. Пошуки тривали до самої темряви.

- О другій годині ночі мені зателефонували з поліції і сказали, що син знаходиться в селі Розівка Сватівського району. Він, замерзлий і знесилений, попросився в якийсь будинок. Його нагодували, а коли сказали, що зателефонують в лікарню і поліцію, він злякався і побіг в сторону лісу, - повідомила мати хлопця.

Батьки, дізнавшись про місцезнаходження сина, вирушили в село. Туди ж виїхали і правоохоронці смт Борова. Уже на місці їх чекали працівники Сватівського відділу, які також підключилися до пошуків.

Хлопця знайшли, проте йти він не міг йти самостійно і був майже без свідомості від холоду. Правоохоронці закутали йому руки і ноги своїми речами і несли його майже 2 кілометри до автомобіля.

Ялинки з бирками і без почали продавати у Харкові (Фото)

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта