Заметіль і сильні морози насуваються на Харківщину

21.01.2019 17:20 Суспільство
Фото: riafan.ru Фото: riafan.ru
У Харківську область прийшов холодний фронт, через що в найближчі дні стане холодніше.

Вчора, 20 січня, близько 22.00 за температури -8°С зайшов циклон з північно-західної частини області. Розпочались опади у вигляді снігу в кількох районах регіону: Коломацькому, Краснокутському, Богодухівському та Золочівському. Поступово, до 3.00 ночі, сніг поширився всією територією області.

Як «СК» розповіла черговий синоптик Харківського регіонального гідрометцентру Тетяна Мисіна, минулої ночі в Харківську область прийшов холодний фронт, через що в найближчі дні стане холодніше.

— 22-23 січня очікується пониження температури. Найближчої ночі, 22 січня, по Харкову буде 13-15 морозу, по області — 13-18 морозу. Вдень 22 січня стовпчик термометра підніметься до -5 °С ... -10 °С. А ввечері 23 січня буде вихід південного циклону, тому почнуться опади у вигляді снігу, спостерігатиметься заметіль. І це вже вночі 24 січня буде переходити в сніг з дощем. А 24-го вдень температура підвищиться — від 3 морозу до 2 тепла, — розповіла Тетяна Мисіна.

Також в обласному гідрометцентрі додали, що минулої ночі найбільше снігу випало в Лозівському (9 міліметрів опадів), Красноградському (7 міліметрів опадів) і Коломацькому (7 міліметрів опадів) районах.

Читайте також: Сніговий циклон в Харківській області: яка ситуація з дорогами регіону