ЗНО-2018: що потрібно знати

11.05.2018 16:45 Суспільство
Фото: florapassionis.com Фото: florapassionis.com
На Харківщині ЗНО стартує 22 травня тестуванням з математики.

24 травня абітурієнти проходитимуть тестування з української мови та літератури. У цей день в області працюватиме 92 пункти проведення ЗНО. Також буде проведено оцінювання з іспанської, німецької, французької мов (29 травня), англійської мови (1 червня), біології (4 червня), історії України (6 червня), географії (8 червня), фізики (11 червня), хімії (13 червня). Про це повідомили у ХОДА. 

«У ЗНО 2018 року візьмуть участь понад 21 тисячу абітурієнтів, з яких 11,6 тисячі — цьогорічні випускники, 7,5 тисячі — випускники професійно-технічних закладів освіти та близько 2 тисяч випускників минулих років, — розповів директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко. — Інструктивно-методичні наради та ліцензування щодо допуску до роботи пройшли 4620 педагогічних працівників».

В області визначено сім округів проведення ЗНО: Харків, Балаклія, Ізюм, Красноград, Куп’янськ, Лозова та Чугуїв. При цьому в містах обласного значення проводитимуться тести з української мови та літератури, історії та математики. Всі інші тести можна пройти лише у Харкові, — повідомили у ХОДА.

Микола Мельник