ЗНО-2018: які порушення трапилися під час тестування

23.05.2018 16:07 Суспільство
Фото: dniprograd.org Фото: dniprograd.org
В Україні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч ЗНО розпочалося 22 травня — тестуванням з математики.

На Харківщині перевірити знання з цього предмета зареєструвалося 8560 абітурієнтів. За інформацією регіонального центру оцінювання якості освіти, явка майбутніх студентів до пунктів проведення ЗНО склала 94,6 %. Окрім цього, у перший день тестування не обійшлося без порушень. Так, під час тесту спостерігачі вилучили в абітурієнтів 13 мобільних телефонів та два інші технічні засоби.

Нагадаємо, наступна сесія ЗНО пройде завтра, 24 травня. Цього дня випускники покажуть свої знання з української мови і літератури. На тест із цього предмета в регіоні зареєструвалося 21057 осіб.

29 травня знання перевірять у охочих здати іноземні мови — іспанську, німецьку та французьку. Завершиться мовний марафон із ЗНО тестуванням із англійської, яке пройде 1 червня. Окрім цього, у червні майбутні студенти складуть тести з біології (4 червня), історії України (6 червня), географії (8 червня), фізики (11 червня) та хімії (13 червня).

Читайте також: Останній дзвоник проходитиме під наглядом поліції та рятувальників

Олександр Ушаков