Результати екзит-полу: хто перемагає на виборах нардепа

15.03.2020 22:59 Вибори
Фото: 24 канал Фото: 24 канал
Явка виборців станом на 20 годину склала 27,47 %.

Станом на 20 годину за результатами екзит-полу ВГО "Передових правових ініціатив" у виборчому окрузі № 179 Харківської області перемагає колишня губернаторка Юлія Світлична. За неї свої голоси віддало  71,28 %.

На другому місці, згідно з даними екзит-полу, виявилася Вікторія Пташник ("Європейська Солідарність") з 10,98 % голосів, на третьому – Тетяна Єгорова-Луценко (самовисування, 7,41 %).

Читайте також: Вибори на Харківщині: які порушення фіксують на дільницях. ОНОВЛЕНО

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, всі 189 виборчих дільниць на Харківщині закрилися вчасно. Протягом дня під час голосування до поліції надійшло 12 повідомлень про можливі порушення виборчого процесу.

«11 звернень стосувалися виявлення агітаційних листівок на території Лозівського, Красноградського та Кегичівського районів. Також до поліції зателефонувала жінка і висловила незадоволення тим, що виборчі дільниці працюють під час карантину», – зазначили в поліції.

Читайте також: Дезінфекція ручок та черги з дистанцією: як проходять вибори на Харківщині

Всі повідомлення зареєстровані в Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень територіальних підрозділів поліції, проводиться перевірка.

Нагадаємо, 15 березня в одномандатному виборчому окрузі № 179 (м. Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський, Сахновщинський райони) відбулися довибори народного депутата. 

Автор: Марічка Зорянська