У Балаклії невідомий вкрав у спостерігача на дільниці відеореєстратор

21.07.2019 17:09 Вибори
Фото: УНІАН Фото: УНІАН

До Балаклійського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік вихопив у спостерігача виборчої дільниці відеореєстратор та втік. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Інформацію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

А в Куп’янському районі біля виборчої дільниці було виявлено підозрілу сумку. На місце події виїжджали слідчо-оперативна група Куп’янського відділу поліції та фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції. Жодних вибухових речовин в сумці виявлено не було. Евакуація громадян не проводилася. Робота виборчої дільниці не зупинялася. Згодом з’явився і сам власник сумки.

Всього по області правоохоронці зареєстрували 53 повідомлення про порушення: 5 повідомлень про порушення у списках виборців; 28 – проведення незаконної агітації; 4 – псування бюлетенів; 16 – інші повідомлення. Окрім цього, поліцейські отримали повідомлення про замінування 14 виборчих дільниць у Харкові.

Читайте також: Вибори до Верховної Ради: на скільки активні жителі Харківщини

Андрій Соха