За харківськими таборами журналісти спостерігатимуть через Skype

18.06.2013 12:31 Влада
http://www.vozhatyj.ru http://www.vozhatyj.ru
Сьогодні під час прес-конференції директор Департаманту масових комунікацій ХОДА Вікторія Маренич підбила підсумки проведення у Харківській області «Днів відкритості влади».

Як зазначила Вікторія Маренич, уперше Skype-конференція стала способом зв'язку влади і громади за допомогою ЗМІ. Уперше пройшли така хвиля брифінгів.

- Ми протягом 12 днів активної роботи ми стали ще більш відкритими і більш доступними, і вибудували ще міцніші стосунки зі ЗМІ, - сказала Вікторія Михайлівна.

Напрацювання «днів» будуть використовувати надалі. Так, і далі використовуватимуть Skype задля надання інформації журналістам. І не лише задля спілкування з чиновниками, а й наприклад для зв'язку з дитячими таборами.

За час «Днів відкритості» було проведено сім прес-конференцій, сім брифінгів, сім прес-турів, 28 прямих ліній у редакціях комунальних ЗМІ, 28 радіо-ефірів, шість телеефірів, одна інтернет-конференція, дводенний скайп-марафон за участю голів райдержадміністрацій, три семінари, майстер-клас для ЗМІ та фото-тур.

Вікторія Маренич повідомила, що під час днів відкритості дуже оживилися сторінка ХОДА у соціальній мережі Фейсбук. Користувачі активно читають новини і коментують їх.

«Дні відкритості влади» будуть проводитися щороку.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта