Балута представив трьох своїх заступників (ФОТО)

19.03.2014 10:23 Влада
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова

Сьогодні губернатор Харківщини Ігор Балута представив своїх заступників.

Так, в. о. заступника голови ХОДА буде Ігор Райнін. Він займатиметься фінансово-економічним блоком, сільським господарством, містобудуванням і архітектурою.

Ігор Балута та Василь Хома

В. о. заступника з гуманітарних питань стане Юрій Георгієвський. Він також координуватиме співпрацю з правоохоронними органами та керуватиме юридичним департаментом. Раніше Георгієвський був помічником народного депутата на громадських засадах. Має юридичну освіту, певний час викладав, а також займався адвокатською діяльністю.

Ігор Райнін

На своїй посаді залишиться Василь Хома. Проте у нього додасться обов'язків. Відтепер він також відповідатиме за роботу паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ.

Юрій Георгієвський

Також Ігор Балута розповів, що призначить на посаду радника губернатора Сергія Авершина, який раніше був директором Департаменту економіки і міжнародних відносин.

Поділився губернатор і своїми думками щодо того, хто може зайняти посади нових голів РДА у Харківській області. Так, Барвінківський район може очолити Марк Беккер, Борівський - Віктор Киян, Великобурлуцький - Віктор Слиш, Зміївський - Степан Міндарь, Золочівський - Ігор Гурін, Ізюмський - Любов Шамрай, Краснокутський - Олександр Марчук, Сахновщинський - Іван Катула.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта