Балута призначив та звільнив ряд чиновників

16.10.2014 08:56 Влада
Губернатор Харківської області Ігор Балута підписав низку розпоряджень щодо звільнення та призначення чиновників ХОДА. Зокрема

Надія Лобас призначена начальником відділу фінансового забезпечення - головним бухгалтером апарату Харківської облдержадміністрації. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 750. Їй збережений 7-й ранг державного службовця. Стаж роботи на держслужбі становить 22 роки.

Дарина Малахова звільнена з посади головного спеціаліста відділу фінансового забезпечення апарату Харківської облдержадміністрації за власним бажанням. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 734.

Олег Масленников звільнений з посади заступника директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА - начальника проектного управління за угодою сторін. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 722.

Наталія Дрозд призначена на посаду першого заступника директора Департаменту масових комунікацій ХОДА. Раніше вона працювала начальником відділу преси та інформації управління реклами та інформації Департаменту масових комунікацій ХОДА. Термін її державної служби - 3 роки 9 міс. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 735.

У зв'язку зі скороченням посади першого заступника Департаменту екології природних ресурсів ХОДА обіймав цю посаду Михайло Кушнерській залишився працювати в цьому ж департаменті начальником управління раціонального використання природних ресурсів. Він суміщав цю посаду з роботою першого заступника. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 745.

Олексій Черниш зарахований на стажування на посаду заступника керівника апарату ХОДА з 13 по 17 жовтня. Про це йдеться в розпорядженні голови ХОДА Ігоря Балути № 747.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта