Балута закликав харківську еліту об'єднуватися та заявити про свою позицію

07.04.2014 07:10 Влада
http://podrobnosti.ua/ http://podrobnosti.ua/
Губернатор Харківської області Ігор Балута зробив заяву та закликав харків'ян зберігати спокій та не піддаватися на провокації.

Губернатор не має сумнівів, що ситуацію у нашій країні дестабілізують "гості" з сусідньої держави.

"У мене немає жодних сумнівів у тому, що сценарій даного конфлікту писався не в нашому місті і не в нашій країні. Подібні події у Донецьку і Луганську - зайве тому підтвердження".

Читайте також: Харківську ОДА захоплено сепаратистами. Над будівлею висить триколор (ФОТО)
                      Харківську ОДА звільнили. Аваков працює у Харкові

За словами Балути, дестабілізація і розгойдування ситуації в східних областях - головна мета авторів цього сценарію.  

"Я в черговий раз хочу закликати всіх харків'ян не піддаватися на провокації, зберігати холоднокровність і спокій. Не сумнівайтеся, у правоохоронних органів достатньо сил для того, щоб утримати ситуацію під контролем".

Як відзначив губернатор, Харків завжди пишався своїм культурним, науковим і промисловим потенціалом. Людьми, які є визнаними авторитетами в тій чи іншій галузі. 

"Тому я звертаюся сьогодні до вчених, керівників великих підприємств, ректорів вузів, бізнесу з проханням дати оцінку останнім подіям у Харкові та відкрито заявити про свою позицію, адже всі ми хочемо одного - жити в безпечному, спокійному, відкритому місті, що динамічно розвивається. Я вірю, що незважаючи на різні політичні погляди, мета у всіх нас одна - сильна, єдина і незалежна Україна"

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта