Бюджет Харківської області переглянуть: основні цифри

08.04.2015 07:28 Влада
civilforum.com.ua civilforum.com.ua
До бюджету Харківської області планується внести зміни.

Про це на засіданні комісії з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та соціального захисту населення Харківської облради повідомив директор Департаменту фінансів Харківської облдержадміністрації Сергій Овсянников.

За його словами, 993 млн. 444 тис. грн. субвенції з держбюджету планується розподілити між районами та містами області на проведення розрахунків по пільгах та субсидіях. Всього за рік будуть проведені розрахунки на 2 млрд. 49 млн.грн.

Передбачена субвенція з держбюджету в 5 млн. 984 тис. грн. на утримання 18 спортивних шкіл, раніше фінансуються з інших джерел.

В рамках Програми економічного і соціального розвитку передбачено 2 млн.грн. на організацію відпочинку в санаторіях області військовослужбовців, демобілізованих із зони АТО. На випуск і розповсюдження інформаційних буклетів, листівок, з контактами організацій, які можуть надавати допомогу і підтримку демобілізованим військовослужбовцям, виділяється 50 тис.грн.

1 млн. 341 тис.грн. планується виділити на завершення будівництва свердловини водозабору в Люботині.

Крім того, передбачено перерозподіл раніше виділених коштів Департаменту охорони здоров'я:

12 млн.грн. - На гемодіаліз,
500 тис.грн. - На харчування дітей у будинках дитини, витрати на які були збільшені у зв'язку з прибуттям дітей із зони АТО,
600 тис.грн. - На витратні медичні матеріали,
615 тис.грн. - На придбання ліків дитині, хворій на важку форму фенілкетонурії. Мова йде про придбання імпортного препарату, так як інші в цьому випадку не підходять.

Автор: Администратор сайта