Чернов про Балуту: він впорається

03.03.2014 15:13 Влада
http://byut.kharkov.ua http://byut.kharkov.ua
Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов повідомив, що ще не зустрічався з новим губернатором Харківщини Ігорем Балутою.

 Сергій Чернов переконаний, що депутатський корпус знайде спільну мову із новим головою облдержадміністрації та його новою командою.

Нагадаємо, що новим губернатором Харківщини призначили депутата від ВО "Батьківщини" Ігоря Балуту.

- Взаємодія повинна бути забезпечена. По-іншому бути не може. Не можуть обласна рада та адміністрація не співпрацювати, тому що обласна рада багато повноважень делегує адміністрації і в цих питаннях адміністрація є своєрідним виконавчим органом Харківської обласної ради, - сказав Сергій Чернов. - Всі рішення спрямовані на розвиток територіальної громади, програми соціально-економічного розвитку, обласного бюджету та інші питання повинні знаходити відображення і узгодження у постійних комісіях. Повинен бути консенсус на благо всього регіону.

Голова облради додав, що особисто знає Ігоря Балуту і упевнений в його компетентності.

- Ігоря Мироновича знаю давно. Він працював в адмінстрації. Має відповідний досвід роботи. Тому, я думаю, він упорається з цією роботою. Багато що залежатиме саме від формування команди, - переконаний голова облради.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта