Чи має Харківська область таланти? Оголошені номінації та суми премій для найкращих

15.08.2014 06:48 Влада
фото прес-служби облради фото прес-служби облради
Кастинг бажаючих талантів провели члени комітетів облради.

Саме там визначать, хто з мешканців Харкова та області отримає щорічні Гранд-премії, стипендії Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради у галузі культури та мистецтва, а також щорічні премії імені О. С. Масельського в галузях культури і мистецтва, фізичної культури і спорту, молодіжної політики.

Відповідно до положення, Премії встановлюються один раз на рік. Розмір Премії імені О. С. Масельського становить: у галузі культури і мистецтва – 5 000 грн, у галузі фізичної культури і спорту – 3000 грн, у галузі молодіжної політики – 1 500 грн.

Гранд-премії призначаються у напрямах: вокальне мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, дизайн, література, музичне мистецтво, нематеріальна культурна спадщина, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, фотомистецтво, хореографічне мистецтво.

Премії встановлюються один раз на рік. Розмір Премії становить 2 200 тис грн. Іменні стипендії діячам мистецтва встановлюються один раз на рік. Розмір стипендії складає 300 грн щомісяця.

Автор: Администратор сайта