ДАІшники - хабарники працюють на посту під Харковом. Скарга харків'янина

05.08.2013 08:04 Влада
http://rupor-pmr.ru/ http://rupor-pmr.ru/
У Харкові відбувся прийом громадян заступником начальника Департаменту ДАІ МВС України полковником міліції Володимиром Резніковим.

Харків’янин звернувся зі скаргою на окремих працівників ДАІ, що патрулюють рух на посту в Пісочині. Начебто, вони три шкури деруть з росіян, які повертаються додому з відпочинку на Кримському узбережжі.

Тобто зупиняють автомобіль з російськими номерами і без свідків дають дмухати у прилад фірми Дрегер. А потім, мовляв, кажуть, що в організмі присутня надмірна кількість проміле алкоголю і потрібно «щось вирішувати». Як зазначив начальник управління ДАІ ГУ МВС України в Харківській області, полковник міліції Олександр Єршов, прилад Дрегер взагалі неможливо обдурити, бо там здійснюється запис перевірки. До того ж, є чимало людей, яким хотілося б виставити автоінспекторів хапкими.

Проте службову перевірку за фактами відеозапису буде проведено, і якщо факти підтвердяться, винних буде покарано.

Також начальник обласного ДАІ розповів, що в нього є особиста сторінка у Фейсбуці, і всі охочі мають змогу звертатися до нього з будь-якою інформацією. 

Володимир Резніков додав, що за чистотою рядів у Департаменті стежать суворо, лише з початку поточного року було звільнено близько 45 осіб. А ще серед інспекторів ДАІ проводиться анонімне анкетування (відбулося воно і в Харкові. – Авт.). В анкеті правоохоронці можуть викладати всі свої думки щодо своїх керівників. До того ж, не забороняється і знімати роботу правоохоронців.

Ігор Тесло, матеріал з газети "Слобідський край" №92 від 03.08.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта