Депутати Харківщини підбили підсумки своєї роботи

04.07.2012 09:15 Влада
фото прес-служби Харківської облради фото прес-служби Харківської облради
Депутати обласної ради обговорили результати своєї роботи.

2 липня на базі оздоровчого табору «Олімпія» Балаклійського району перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та низка депутатів облради зустрілись із представниками місцевих органів влади Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського та Первомайського районів і обговорили підсумки поточної діяльності та перспективи на майбутнє, повідомляє сайт облради.

Депутатський корпус області представляли Людмила Немикіна, Дмитро Добкін,  Анатолій Вінник, Олександр Попель, Іван Столбовий, Іван Бовдуй, Володимир Нетудихата, Юрій Фесенко.

Звертаючись до присутніх, Олена Олешко виокремила  основні завдання, на яких влада має сконцентрувати зусилля. Насамперед, це тотальна боротьба з проявами корупції, підвищення якості та ефективності роботи посадовців.

У ході зустрічі керівники представлених сьогодні районів Харківщини наголошували на тому, що завдяки активній участі депутатів обласної ради інфраструктура районів розвивається, відроджуються заклади культури та медичні  установи, вирішуються нагальні проблеми. І, як результат,  суттєво поліпшуються умови життя мешканців територіальних громад регіону.


Автор: Администратор сайта