Депутати Харківської обласної ради зберуться у червні

25.05.2016 08:13 Влада
Фото: Віктор Кочетов Фото: Віктор Кочетов
Чергова сесія облради призначена на 23 червня.

Пленарне засідання V сесії обласної ради пройде у четвер 23 червня  о 10.00 в залі засідань Будинку рад. Відповідне розпорядження підписав голова Харківської облради Сергій Чернов.

Цього разу депутати розглядатимуть такі питання, як от зміни до низки програм, зокрема, Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2016 рік, Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016-2020 роки, програми "Здоров'я Слобожанщини" на 2015-2016 роки.

Про підвищення пенсійного віку згадали в Уряді

Також розглянуть змін до Грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету, зміни до рішення обласної ради від 17 грудня 2015 року № 16-VII "Про обласний бюджет на 2016 рік" та ін.

Крім цього на порядку денному стоять питання звільнення з керівних посад низки обласних комунальних закладів, зокрема, Харківського театру для дітей та юнацтва, обласної бібліотеки для юнацтва, Харківського історичного музею імені. М. Ф. Сумцова та ін.

Детальніше із порядком денним чергової сесії можна ознайомитися тут. 

Тетяна Василець

Автор: Администратор сайта